ŠOK ZA PARTIZAN! Petrić neće voditi večiti derbi

Nova muka za crno-bele

Gordan Petrić je odlučio da ode iz Partizana ranije nego što je to najavio! Remi protiv Radničkog iz Kragujevca od 1:1, posle kojeg je čuo reči golmana Aleksandra Popovića, presudile su da donese ovakvu odluku.

Petrića su ove reči ozbiljno pogodile, što se videlo i u izjavi za kamere Arena sport televizije, a isto je ponovio i ostalim novinarima, ali sada sa šokantnom najavom.

Naime, Petrić smatra da je izgubio svlačionicu i zbog toga je odlučio da u petak ne bude na klupi Partizana.

Ako me pitate nešto, ako imam osećaj, a možda je taj osećaj, da me ne vara, ako sam izgubio svlačionicu, onda ne treba ni da budem na derbiju. Ako me razumete. Trener kada izgubi svlačionicu, onda više nije to to. Da li sam ja izgubio svlačionicu? Možda u nekoj priči. Neki moj osećaj, ako igrači komentarišu to što komentarišu za Popovića da je komentarisao, onda sam ja očigledno izgubio svlačionicu. Možda i ovih 4 dana može da se napravi šok terapija, da neko drugi povede, pa da vidimo kako će ići. Kažem, ako sam izgubio svlačionicu, bolje je da se povučem - rekao je Petrić.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Upitali su ga novinari da li je možda pričao sa upravom oko odlaska.

Ne, sad vam kažem ono što mi je osećaj posle utakmice, pošto ste me pitali. Može da bude šok terapija i da se pomere neke stvari. 

Podsetimo, 169. večiti derbi na programu je u petak od 19.00 na Marakani, a Crvena zvezda ima 13 bodova prednosti.

Partizan će tako pred najvažniji meč srpskog fudbala morati da pronađe zamenu na klupi za samo četiri dana.

Telegraf.rs