ŠOK ZA CRVENO BELE: Zvezda spremna da se odrekne MARINA? – Evo ko još odlazi (FOTO)

Na sastanku rukovodstva i trenera Vladana Milojevića precizirana pojačanja, a sledi angažovanje proverenih igrača.


Poraz u finalu Kupa Srbije i niz partija ispod nivoa šampiona Srbije “teraju” rukovodstvo da u letnjem prelaznom roku mora da ojača tim za Evropu. I načelan plan je napravljen dva meseca unazad, a kako saznaje HotSport posle sastanka čelnika i trenera Vladana Milojevića utanačena je vizija ekipe i transfer lista.

Za mnoge je iznenađenje da su u dogovoru sa klubom “slobodni” da promene boje u inostranstvu standardna tri člana odbrane!? Na spisku se nalazi desni bek Filip Stojković, štoper i kapiten Vujadin Savić i levi bek Milan Rodić.

Procena je da posle dve sezone sjaja, došao trenutak za rastanak pored činjenice da su svi produžili ugovore. Ostaje da se sačeka sledeći potez…

FOTO: STARSPORT

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Od igrača sa manjom minutažom neizvesna je dalja sudbina Gorana Čaušića, Lorenca Ebisilija, Stefana Hajdina… Najmlađi defanzivac možda dobije šansu mada se traži levi bek po Evropi. Ima nekoliko opcija, a pored Radovana Pankova iz Radničkog doći će još jedan stoper pošto za Srđana Babica postoji interesovanje.

 Rašid Sumaila i Džonatan Kafu su završili misiju sa crveno-belima i vraćaju se u Kuvajt i Bordo, a za narednu sezonu na spisku nisu Nenad Milijaš, koji je zavrsšo karijeru, kao ni iskusni golman Nemanja Supić, kom ističe ugovor.

FOTO: STARSPORT

I to nije sve, ukoliko dođu ponude za El Fardu Bena, Marka Marina i Branka Jovičića uslediće prodaja tokom leta ili najkasnije u avgustu. Nema šta, sveža krv je potrebna kao i dodatni kvalitet pošto je plan treći put dočekati jesen u Evropi.

hotsport.rs