ŠOK! Sve vreme ga povezivali sa Zvezdom a on prešao u TSC

Zvezda je navodno nudila Inđiji 50.000 evra, TSC je očito bio konkretniji i izdašniji

Umesto u Crvenoj zvezdi, Mihajlo Banjac je završio u Bačkoj Topoli...

Dugo najavljivani transfer, koji se kuvao već nekoliko meseci, ipak nije ostvaren pošto je talentovani vezista Inđije, pojačao hit ovosezonske Superlige - TSC.

Zvezda je navodno nudila Inđiji 50.000 evra, TSC je očito bio konkretniji i izdašniji, te je dobio igrača koji je jednu od najboljih partija minule sezone pružio upravo protiv beogradskih crveno-belih, kada je i zapao za oko menadžmentu sa Marakane.

U TSC-u trljaju ruke posle obavljenog posla, veruju da je Banjac još jedna dobra investicija poučeni iskustvom sa Nenadom Lukićem koji je upravo iz Inđije lansiran u TSC gde se profilisao u jednog od najboljih golgetera lige.

- Mihajlo Banjac (1999) danas potpisuje za TSC! Ofanzivni vezni igrač stiže iz ekipe Inđije i potpisuej uovor na tri godine - pohvalio se TSC na svom sajtu.

View this post on Instagram

Mihajlo Banjac (1999) danas potpisuje za TSC! Ofanzivni vezni igrač stiže iz ekipe Inđije i potpisuje ugovor na 3 godine. Dobrodošao u TSC porodicu! ⚽️👏 Banjac Mihajlo (1999) ma csatlakozik a TSC-hez! A fiatal támadó középpályás az Inđija csapatától érkezik hozzánk és 3 évre kötelezi el magát csapatunkhoz. Isten hozott a TSC családban! ⚽️💪 #fktsc #fktsc1913 #fkbackatopola #superliga #superligasrbije #lltsuperliga #linglongtiresuperliga #fudbalskisavezsrbije #fss #magyarlabdarúgószövetség #mlsz #backatopola #topolya #transfernews #footballtransfers #transferi #atigazolasok #mihajlobanjac #welcome #dobrodosao #istenhozott #fktscfamily #growingstrong #navijajzatsc #szurkoljatscnek #napredtsc #hajratsc

A post shared by FK TSC Bačka Topola (@fktsc) on

Espreso