ŠOK SA ČIZME: Aleksandar Kolarov u Partizanu? (FOTO)

Kolarov je do sada u javnosti važio za velikog navijača Crvene zvezde

Aleksandar Kolarov završava karijeru u Partizanu?!

To je ovog utorka objavio niko drugi do ugledna italijanska “Gazeta delo sport”, jedan od najuticajnijih sportskih novina na celom svetu.

Piše se da je Kolarov jedan od igrača koji bi tokom leta mogli da napuste klub, pogotovo što mu ugovor ističe u junu mesecu, a kao razlog zašto bi mogao u Partizan navode to što je nedavno pomogao crno-belima da reše spor sa poznatim menadžerom Serđom Bertijem oko dugovanja za transfer Stefana Savića u Fiorentinu.

Kolarov je tada bio posrednik i ubedio čuvenog menadžera da ne tuži klub iz Humske FIFA i time im omogućio da kasnijom isplatom (što su i učinili) reše jedan od gorućih problema uoči monitoringa UEFA za izdavanje evrolicence.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Sa druge strane, postoje brojni razlozi i za to da Kolarov ostane na “Olimpiku”, a prvi je taj što je predsednik Džejms Palota oduševljen profesionalizmom i požrtvovanošću 33-godišnjeg Srbina i nedavno je, usred sukoba Kolarova sa najvatranijim navijačima Rome, izjavio da bi voleo kada bi u ekipi mogao da ima 22 Kolarova.

Pa neće biti iznenađenje ukoliko da svoj blagoslov da se produži saradnja sa srpskim fudbalerom na makar još jednu sezonu.

“Gazeta” piše ni da se Kolarovu ne vraća u Srbiju, gde je uostalom poznat i kao veliki navijač Crvene zvezde.

Ali opet sa druge strane, on je svojevremeno igrao i za Lacio, pa ga to nije sprečilo da nekoliko godina kasnije potpiše za omraženog i najvećeg rivala, Romu.

Izvor: Espreso / Foto: Printscreen

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: