ŠOK NA BANOVOM BRDU! Saša Ilić dobio otkaz , a evo i zbog čega

Povod za stastanak bio je komentar Saše Ilića posle meča, u kojem je rekao da je njegov igrač zaslužio crveni karton, ali da su sudije ostale neme

Saša Ilić više nije trener Čukaričkog! 

Ovakav epilog mogao je da se nasluti posle sastanka na koji je pozvan sa upravom posle meča sa Partizanom, gde je njegova ekipa remizirala bez golova.

Fudbalski klub Čukarički sporazumno je okončao saradnju sa Sašom Ilićem. U ponedeljak posle sastanka sada već bivšeg šefa struke sa Upravom kluba doneta je odluka o sporazumnom raskidu ugovora. Klub je zahvalan Iliću na sjajnim rezultatima i trećem mestu osvojenom pred plej-of, Čukarički u nastavku karijere Saši želi mnogo sreće. Klub će u narednom periodu imenovati novog šefa struke, o čemu će blagovremeno obavestiti javnost - piše u saopštenju.

Povod za stastanak bio je komentar Saše Ilića posle meča, u kojem je rekao da je njegov igrač zaslužio crveni karton, ali da su sudije ostale neme.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

To se nije dopalo upravi Brđana, a nakon sastanka koji je Ilić imao sa direktorom kluba Vladimirom Matijaševićem, odlučeno je da dođe do raskida saradnje.

Još uvek se ne stišava bura nakon utakmice sa Partizanom (0:0), a iz tabora crno-belih je stiglo oštro saopštanje i kritike na račun suđenja Novaka Simovića na Banovom brdu.

(Telegraf.rs)