ŠOK! Krstičić se vraća u ZVEZDU? (FOTO)

Nenad Krstičić se vraća u Crvenu zvezdu? O toj mogućnosti piše današnji Blic i ističe da postoji šansa da ovaj igrač ponovo obuče crveno-beli dres.

Samo pola godine pošto je otišao u AEK, Krstičić bi sada da se vrati u Crvenu zvezdu. On je u januaru pojačao AEK iz Atine, ali stvari su se promenile i na pomolu je transfer u Beograd, piše Blic.

Kada je reč o cifri, Grci bi pristali da im se plati onoliko koliko su oni izdvojili za dovođenje Krstičića iz Ljutice Bogdana, a to je 500.000 evra.

Nenad Krstičić je bio jedan od ključnih igrača prošle sezone i početkom ove, u evropskim uspesima crveno-belih. Igrama u Zvezdi je zaradio i reprezentativni dres, koji je potom izgubio otkako je prešao u AEK. Kada je odlazio iz Zvezde Krstičić je iskoristio izlаznu klаuzulu od 500.000 evrа i dogovorio sve sа аtinskim AEK-om. Pomenutu klаzulu je trаžio kаo obаveznu kаdа je potpisivаo zа Zvezdu kаo slobodаn igrаč.

Ovako je Zvezda objasnila tada odlazak Krstičića u AEK.
"Zvezda je Krstičiću ponudilа novi ugovor nа tri i po godine sа godišnjom plаtom od 500.000 evrа neto i znаčаjnim bonusimа. On je od letos imаo ponudu AEK-a i sаdа je odlučio dа je prihvаti. Zvezdа je iskreno želelа dа ostаne, а Nenаdu želi sve nаjbolje u nаstаvku kаrijere".

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Krstičić je pri odlasku u AEK dogovorio platu od 600.000 evra u prvoj sezoni, u drugoj 650.000, a u trećoj 750.000 evra.

Da li je već došlo vreme za povratak u Crvenu zvezdu?

FOTO: Star Sport izvor: Mozzartsport