Soči želi dovesti Zvezdinog napadača

Mladi Aleksandar Kahvić na meti ruskog kluba

Želela je Crvena zvezda Mateu Kasijera iz Sočija - nije uspela. Napadač iz Kolumbije potpisao je za Zenit iz Sankt Peterburga.

Želela je i štopera Rodrigaa, ishod je bio isti. Međutim, moguće je da će crveno-beli u letnjem prelaznom roku sarađivati sa timom sa juga Rusije i nekadašnjim rivalom Partizana u kvalifikacijama za Ligu Konferencije.

Ruski mediji danas su plasirali informaciju da je Soči zainteresovan za 18-godišnjeg napadača Crvene zvezde Aleksandra Kahvića. 

Reč je o momku koji se predstavio široj javnosti na prošlogodišnjem Turniru Prijateljstva na Zlatiboru, kada je bio najbolji strelac.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Imao je važnu ulogu prethodne sezone Aleksandar Kahvić u omladinskom timu Crvene zvezde, da bi početkom ove sezone bio prosleđen razvojnom timu Grafičaru.

Odradio je sa timom sa Senjaka kompletne pripreme, međutim deluje da se nije izborio za status kod trenera Marka Neđića. Trenutno prednost imaju iskusni Kaluđerović i godinu dana mlađi Matija Bubanj.

Verovatno je to podstaklo čelne ljude Sočija da krenu u akciju i pokušaju da dovedu napadača visokog 192 centimetara.

Inače, Aleksandar Kahvić je standardni omladinski reprezentativac Bosne i Hercegovine. Pre pola godine postigao je sjajan gol protiv odgovarajuće selekcije Srbije.

Mozzartsport