Sluti na kraj!? Kanga napušta Zvezdu?

Slutilo je na kraj ali...

Sportski direktor crveno-belih ističe da će Gabonac da se bori za mesto u timu

Povodom informacija da je Gelor Kanga na izlaznim vratima Crvene zvezde, oglasio se sportski direktor kluba Mitar Mrkela, koji navodi da Gabonac ostaje na Marakani, jer je potreban ekipi da se bori za velike ciljeve koji su pred klubom na proleće.

- Povodom novih napisa da Gelor Kanga napušta Crvenu zvezdu želim još jednom da ponovim da on neće napustiti naš klub. Klub se već jednom zvanično oglasio po tom pitanju i jasno rekao da će Kanga biti kažnjen u skladu sa klupskim pravilnikom, ali da njegov ostanak u Zvezdi nije sporan. Kanga nam je potreban kao igrač za sve velike izazove koji su pred nama. Razgovarali smo sa njim i boriće se za svoje mesto u timu i to svi zvezdaši treba da znaju. Sve dalje spekulacije na ovu temu doživljavamo kao pokušaj destabilizacije našeg kluba - rekao je Mrkela.

Podsetimo, Kanga je imao ispad posle meča protiv Slovana iz Libereca u poslenjem kolu grupne faze Lige Evrope, kada je nezadovoljan izmenom odbio da pruži ruku treneru Dejanu Stankoviću, nakon čega je isto uradio i u svlačionici i napravio haos, kada nije želeo ni da pogleda svog trenera.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Stanković Kangu posle toga nije stavljao u protokol na poslednje dve utakmice u polusezoni, a ostaje pitanje da li će on zaista i ostati na Marakani posle zimske pauze, pošto je prema našim saznanjima njegovo ime ponuđeno na više adresa, a nedavno se za njega interesovao i jedan klub iz Turske.

Telegraf.rs