SLUČAJ “MILAN GAJIĆ” – Najnovije informacije o transferu iz Bordoa u Zvezdu, crveno beli ne odustaju (FOTO)

Nije se ušlo u završnu fazu, niti sa obe strane postoji definitivan stav o realizaciji posla, ali se na Marakani intezivno razmišlja o angažovanju fudbalera Bordoa.

O svemu se mnogo pita i francuski klub, jer ima ugovor sa Gajićem do juna 2020. godine. Već duže vreme srpski internacionalac nije u prvom planu u Bordou, govorio je javno u decembru da će da napusti Žirondince zbog nezadovoljavajućeg statusa.

Postojalo je interesovanje Partizana, aktuelna je i Crvena zvezda, a u igri je i prelazak u Holandiju.

Gajić je ove sezone odigrao samo dve utakmice za Bordo, po jednu u kvalifikacijama za Ligu Evrope i francuskom šampionatu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

U nekom od prethodnih intervjua, Gajić je izjavio da je veliki Zvezdaš te verovatno nebi prelazio u Partizan već je na snazi Zvezda ili holandski klub.

„Iskreno, kada sam dolazio u Bordo nisam znao nešto mnogo o gradu, osim da ima jako dobra vina“, uz osmeh kaže Gajić i nastavlja:


„Takođe sam upamtio Bordo pošto je igrao protiv Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a ja sam veliki zvezdaš. Mislim da je to bilo u sezoni 2010/11, od tada sam počeo i da pratim francuski fudbal“.

Ne zaboravlja Gajić koliko je truda uložio kako bi došao do sadašnjeg statusa u timu.
„Moja prva utakmica bila je protiv Larnake u gostima. To je meč koji ne zaboravljam. Ovo sada je nešto potpuno drugačije. Liga 1 je mnogo teža od srpskog šampionata. Tokom prve godine sam se adaptirao na novu sredinu, sada igram mnogo bolje i radim više. Mnogo sam napredovao otkako sam stigao ovde. Imam više samopouzdanja i to je ono što je važno“.

– Video sam na društvenim mrežama da se pominjem kao potencijalno pojačanje Partizana. Nisam o tome razgovarao ni sa kim. Niko me iz Humske nija zvao. Takođe, znam da niko od čelnika crno-belih nije kontaktirao moj klub.

– Nisam najzadvoljniji statusom, ne poričem da sam veliki Zvezdaš, videćemo šta će biti u budućnosti.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU @crvena_zvezda_info_com