Slovenci izvređali LEGENDU Crvene zvezde! “On je obični lažljivac…”

Nekadašnji fudbaler i trener Crvene zvezde Robert Prosinečki u martu potpisao ugovor na dve godine, a tri meseca kasnije napustio klub.

Legendarni Robert Prosinečki seo je u martu na klupu slovenačke Olimpije, ali saradnja Hrvata i tima iz Ljubljane nije potrajala.

Poslovan odnos koji je trebalo da donese velike stvari već je pukao, a nekadašnji igrač i trener Crvene zvezde napustio je klub nakon tri meseca.

Povodom ovog slučaja iz Slovenije stižu različite informacije, a kako se može pročitati u tamošnjim medijima, klub je razočaran Robijevim ponašanjem.

Po rečima pojedinih čelnika, Prosinečki je za tri meseca tri puta podnosio ostavku!

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Zbog takvog ponašanja, ali i nezainteresovanosti za mlade igrače, čelnicima ljubljanske Olimpije nije žao što je došlo do razlaza.

"Govorio je 'Ako ne dobijem pojačanje, dajem ostavku'. Pitao sam ga ko je naš najbolji igrač u ekipi do 17 godina, u ekipi do 16 godina... Nije imao pojma. Imao je 0 interesa za naše mlade igrače. Nijednom ih nije pogledao. Ne treba mu dati otkaz ako je tri puta podneo ostavku", rekao je Adam Delius.

Njegovo izlaganje pratila je i jedna upadica borisa Ferenčaka, upravnika stadiona Stožice.

"Prosinečki je pre dva dana podneo ostavku. Lažljivac!", rekao je čovek koji vodi računa o stadionu na kojem igra Olimpija.

Sa druge strane, kao razlog za Robijevo napuštanje Ljubljane navodi se loš posao kluba u prelaznom roku. Navodno, u Olimpiji nije bilo jasno definisano ko je zadužen za transfere kluba, pa hrvatski stručnjak nije imao sa kim da sarađuje kada su u pitanju pojačanja za narednu sezonu.

Mondo.rs