Sledeća Zvezdina meta je slovački reprezentativac

Španac Aleks Galvez poremetio je planov čelnika Crvene zvezda, koji sada ubrzanim tempom moraju da pronađu adekvatno rešenje na poziciji štopera. Kako piše Žurnal, sportski sektor srpskog šampiona kojim rukovodi direktor Mitar Mrkela, razmatrao je nekoliko opcija, a drugi na listi želja je Slovak Norbert Đomber.

U pitanju je štoper Peruđe sa ozbiljnim stažom u italijanskom fudbalu. Na Apenine je stigao još 2015. godine iz Banjske Bistrice i potpisao za Kataniju, posle čega ga je kupila Roma za 1.500.000 evra.

Ipak, karijera mu je potom išla silaznom putanjom. Išao je na pozajmice u Peskaru, Terek i Bari, dok ga je prošlog leta otkupila Peruđa za 500.000 evra.

Žurnal piše da je Đomber u ovom trenutku ispred mladog Slovenca Luke Krajnca, s obzirom da se po stilu igre više uklapa u željeni profil igrača. Slovak je prošle sezone odigrao 31 meč u Seriji B, a sa Peruđom ima ugovor do 2021. godine.

To znači da bi Beograđani morali da plate određeno obeštećenje, koje ne bi trebalo da pređe iznos koji je Peruđa platila Romi, posebno ako sam igrač bude izrazio želju da pređe na stadion Rajko Mitić.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Đomber je odigrao 21 meč za seniorsku reprezentaciju Slovačke, a bio je deo i omladinske i mlade reprezentacije svoje zemlje.

Foto: Reuters Izvor: Mozzartsport