SLATKE MUKE ZA ZVEZDU: Terzić otkrio koji su igrači dobili ponude od stranih klubova i ko sigurno ostaje!

Crvena zvezda mora da smanji igrački kadar o čemu je govorio i Zvezdan Terzić, a pravo pitanje koje se postavlja jeste koji fudbaleri će napustiti ekipu.

Terzić kaže da za svakog postoje ponude, ali da Zvezda ne mora tek tako da prodaje najbolje igrače.

"Za sve naše igrače postoje ponude! Na slatkim smo mukama - šta uraditi, koga prodati, koga zadržati? Videćemo... Pojedinci sigurno neće moći da idu u predstojećem prelaznom roku. To posebno važi za Marka Marina, Milana Borjana, El Fardua Bena, Ričmonda Boaćija... Boaći nije na prodaju! Odlasci jesu neminovnost, ali uradićemo sve da kostur tima zadržimo. Važno je što smo produžili ugovore sa Milanom Pavkovim i Filipom Stojkovićem, isto ćemo pokušati da uradimo i sa Vujadinom Savićem ovih dana, pa sa Nenadom Krstičićem", rekao je Zvezdan Terzić u razgovoru za "Blic".

Nije to sve, istakao je i da planira dovođenje još fudbalera i to iz domaćeg šampionata.

Prethodnu godinu gleda kao na najbolju u eri posle Barija i smatra da navijači Crvene zvezde treba da budu ponosni na učinjeno. Ipak, ne obećava da novu Ligu šampiona jer smatra da je veoma teško stići do nje.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

"Rezultati nam ne dozvoljavaju da se uspavamo, već nam daju novi motiv, impuls i energiju da naredne godine ponovimo sve to. Ne kažem da ćemo uspeti. Ne obećavam. Realno, teško da ćemo uspeti, ali nama će to svakako biti cilj. Niko ne može da nam oduzme pravo da se nadamo. Borićemo se", rekao je on.

Sportske.net

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: