ŠKOTSKI PORTAL PIŠE: Zvezdin ŠTOPER pojačava SELTIK!

Seltik ne želi novo iznenađenje i eliminaciju iz kvalfikacija za Ligu šampiona, zato planira ozbiljno da se pojača.

Specijalizovani portal vezan samo za vesti o Seltiku dao je vest da je želja ovog tima mladi štoper Crvene zvezde. Kako ovaj portal prenosi ‘Kelti’ žele Srđana Babića. Cena je navodno milion funti, ili oko 1,5 miliona evra.

U tekstu se navodi da se radi o mladom i perspektivnom štoperu, momku koji je sa Crvenom zvezdom osvojio dve titule prvaka, igrao Ligu Evrope i Ligu šampiona. Da je sa Vojvodinom osvojio kup i da je bio deo mlade reprezentacije Srbije koja je osvojila zlato na SP na Novom Zelandu.


Škoti takođe dodaju da nije samo Seltik zainteresovan za Srđana Babića, potvrdili su pisanje HotSporta da u redu stoji Bešiktaš, ali i Nica, Fejnord i Monako.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Podsetimo, Bešiktaš je spreman da Zvezdi plati dva miliona evra za Babića, što je sigurno primamljivije od 500 hiljada Seltika.

Srđan Babić je ovog proleća bio jedan od najboljih pojedinaca Crvene zvezde, a to se moglo naslutiti posle odlično odrađenih priprema u Beleku. Ne bi začudilo da Crvena zvezda na kraju ipak sačuva Srđana Babića do septembra.

hotsport.rs