Škotski mediji BRUJE o pobedi Rendžersa… Pogledajte naslove

Novine u Škotskoj su bile ispunjene hvalospevima na račun Rendžersa, što je bilo i očekivano

Fudbaleri Crvene zvezde su protekle noći doživeli, može se reći, debakl u Glazgovu protiv Rendžersa (3:0), iako to prikazanom igrom nisu zaslužili.

Dan kasnije, Glazgov je apsolutno obojen u plavo i belo, što pokazuju i novine u ovom gradu, koje su prepune hvalospeva na račun fudbalera Rendžersa.

Rendžers je prednošču od tri gola jednom nogom već zakoračio u četvrtfinale Lige Evrope, iako ruku na srce, Zvezda je navikla svoje navijače na čuda kada se radi o mečevima u Beogradu.

Zvezda je postigla i tri gola u Glazgovu, ali su sva tri poništena nakon interevencije VAR-a koji je utvrdio da su postignuti iz ofsajd pozicija, pa se tako škotski San u svom izdanju odlučio za šaljivi naslov - Star Vars, oslanjajući se na popularnu filmsku franšizu, ali i na tehologiju koja je "donela" pobedu Rendžersu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Glazgov tajms je već likovao na još moćniji način, oni su u naslovu napisali da su "Srbi videli zvezde" na Ajbroks stadionu.

Dosta naslova je posvećeno i Tavernijeu i njegovoj proslavi prvog gola, koju je posvetio svom detetu koje je nedavno dobio, pa je i to inspirisalo škotske medije.

Crvena (plavo i bela) zvezda; Dušo, kakvo veče!; Veliki korak ka još većoj nagradi; Kul tatica Tavernije - Samo su neki od naslova koji su osvanuli u škotskim medijima, a sve ostale možete pogledati u galeriji ispod.

(Telegraf.rs)