Sklapa se tim za EVROPU: Pao još jedan POTPIS! (FOTO)

Velike poslove obavili su u Crvenoj zvezdi tokom zimskog prelaznog roka kada je ogroman broj najvažnijih igrača stavio paraf na produžetak ugovora.

Tim putem krenuo je i provereni vezista Dušan Jovančić (28) koji je danas stavio potpis na produžetak ugovora sa Crvenom zvezdom.

"Presrećan sam što sam dobio novi ugovor u Crvenoj zvezdi i što sam ga zaslužio igrama na terenu. Zahvalio bih se svima u klubu na produžetku saradnje, podršci i novom vetru u leđa. Dodatno sam uvideo koliko veruju u mene i to će mi pomoći da budem još bolji", rekao je Jovančić za klupski sajt.

Bivši kapiten Vojvodine stigao je u Crvenu zvezdu kao slobodan igrač u leto 2018. godine, a dosadašnjim ugovorom bio je vezan za crveno-bele do leta 2020. godine.

Slovom novog ugovora Dušan Jovančić se obavezao na vernost do leta 2021. godine, a tu je i opcija za produžetak saradnje do leta 2022. godine.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

"Iz ove perspektive, stvarno mi je proleteo period od dolaska u Crvenu zvezdu. Nije prošlo još punih godinu dana, ali je stvarno prelepih nekoliko meseci iza nas. Nisam očekivao da će biti baš ovako dobro, i za klub i za mene, i stvarno sam prezadovoljan. Nadam se da ćemo nastaviti sa uspesima", dodao je Jovančić.

Za manje od godinu dana provedenih u Zvezdi Jovančić je upisao 34 nastupa i postigao dva gola. Pre njega produžetak saradnje sa Crvenom zvezdom ozvaničili su Vujadin Savić, Filip Stojković, Milan Pavkov, Branko Jovičić, Marko Gobeljić, Milan Borjan, Dejan Joveljić, Milan Rodić i Marko Marin.

"To je jako važno jer igrači dobijaju i na sigurnosti, a pokazuje se i ozbiljnost na svim nivoima. Ne može da se menja ekipa u kratkom periodu i da se očekuju uspesi. Sada se zadržava tim koji je pokazao da može mnogo i mislim da je to jedini put do uspeha", poručuje Jovančić.

Crvena zvezda je na taj način uspela da zadrži okosnicu tima na okupu i to bi trebalo da predstavlja temelj za nove uspehe na evropskoj sceni.

sportske.net