SKAUTI IZ NAJJAČIH LIGA NA MARAKANI: Poznato koga posmatraju (FOTO)

Bili su prisutni predstavnici Anderlehta, Briža, Kelna, Štutgarta, Sparte iz Praga, Sasuola, Atalante i slavnog Milana.

Poslednji derbi u finalu Kupa Srbije nije ostao bez snimatelja iz Evrope, ali su pojedini napustili stadion ‘Rajko Mitić’ pre kraja meča što je dokaz da nisu bili zadovoljni predstavom ‘večitih’ rivala. Ostaje da sami procene potencijal pojedinih igrača Zvezde i Partizana, koje su pratili čitave sezone.

Sinoć je Anderleht snimao ponovo Rikarda Gomeša Milana Rodića pošto im je potreban levi bek posle rastanka sa Ivanom Obradovićem. Nisu se još izjasnili i imaju dovoljno vremena da izvagaju do otvaranja letnje ‘pijace’. Iz Briža su pratili El Fardu Bena, koji je igrao ispod očekivanja.

Štutgart je nekoliko puta snimao Milana Pavkova, a ušao je i Dejan Joveljić za koga postoji interesovanje iz Nemačke. Došli su ljudi iz Kelna, povratnika u elitu, Sparte iz Praga i naravno tu su bili Italijani.

Izvidnicu su imali ponovo iz Sasuola, kao i u Novom Sadu, kada su igrali Vojvodina i Partizan, ali nisu zadovoljni viđenim. Na kraju, ‘debi’ su imali iz Atalante, dok je slavni Milan posle dolaska na evropske mečeve Zvezde poslao skauta i na derbi.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ova sezona je završena i otvorena je trka klubova za igrače sa Topčiderskog brda i na obe strane svakako sledi prodaja pojedinaca. Zatim na red dolazi kupovina pojačanja…

hotsport.rs