SKANDAL! Partizan PONOVO uz pomoć NEPOSTOJEĆEG penala stiže do pobede

Crveno-beli se oglasili tokom meča s Voždovcem

Nema mira u srpskom fudbalu. Pobeda Partizana u Užicu iz spornog penala ponovo je podigla veliku prašinu, toliku da se iz Crvene zvezde oglase sopštenjem i to tokom utakmice sa Voždovcem.

Crveno-beli upozoravaju javnost na rad sudija i Sudijske kimisije FSS-a, traže smene rukovodilaca ove organizacije i sklanjanje pojedinih arbitara, a "potkačili" su i potpredsednika crno-belih Vladimira Vuletića, kao i svog bivšeg fudbalera zaposlenog u FSS Marka Pantelića.

- Blamaža za blamažom. Tako izgleda suđenje u Superligi i rad sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije. A predsednik FSS-a Slaviša Kokeza i dalje ćuti i ne reaguje. S vremena na vreme pošalje po nekog svog podređenog da se oglasi ili nekoga opravda, i tu se sve završava.

- Fudbalski klub Crvena zvezda je na početku ove sezone uputio javno pismo FSS-u u kome je zahtevala promene u sudijskoj organizaciji. Promene u svakom aspektu rada sudijske komisije i skidanje sa liste sudije Danila Grujića posle naručenog penala u Kruševcu. Strpljivo smo čekali i posle serije sve gorih odluka (Novi Pazar, Vojvodina, Rad...) vrhunac bruke smo videli večeras u Užicu.

- Sudija Široki je dosudio jedanesterac Partizanu po principu “gužva je, niko neće videti da nije penal”.

- Ali svi su videli njegovu nameru i zadatak. Zato sada javno tražimo smenu predsednika Sudijske komisije FSS-a Milana Karadžića.

- Tražimo i da sudije Grujić i Široki budu skinute sa liste sudija. Ovo nisu sudijski previdi, ovo su izvršenja naručenih zadataka. Znamo dobro da je ovo uvod u već viđeni scenario. Nećemo da dočekamo derbi i novu krađu, jer tri puta smo već pokradeni i nećemo dozvoliti da se to i četvrti put desi.

- Promene moraju da uslede posle ovakvih blamiranja.

- Očigledno je da problematični potpredsednik FK Partizan svojim pisanjem po društvenim mrežama pokušava stvoriti utisak u javnosti da je njegov klub žrtva, a sve sa ciljem daljeg otimanja bodova Napretku, Zlatiboru i drugim klubovima.

- Nadamo se da se njihove otimačine neće završiti na novim izjavama prepametnog potpredsednika FSS-a Marka Pantelića kako smo mu se smučili jer nećemo da ćutimo na ove beskrupulozne krađe. Partizanu je već poklonjeno šest bodova ove sezone.

- Gospodo iz fudbalskog saveza, dobro se zamislite.

- Poslednji put vas upozoravamo da ćemo se boriti svim sredstvima da zaštitimo Zvezdine interese i da nećemo dozvoliti scenario iz 2017. - poručuju sa Marakane podsećajući na čuvenu izgubljenu titulu u poslednjim kolima

Telegraf.rs