Skandal na utakmici Albanije i Poljske! Navijači istakli uvredljiv transparent protiv Srbije

Sve se dešavalo na meču sa Poljskom...

Veliki skandal napravili su navijači Albanije, kada su u utorak veče prekinuli utakmicu protiv Poljske zbog gola koji su primili u 77. minutu i koji ih je bacio na treće mesto u kvalifikacionoj grupi "I" za odlazak na Svetsko prvenstvo!

Uporedo s tim, domaći navijači su istakli i pogrdni transparent protvi Srbije na kom je pisalo "FCK SRB (J**i Srbiju)", a koji verovatno ima veze sa nedavnim dešavanjima Fudbalskog saveza Srbije u slučaju Đerdana Šaćirija.

Podsetimo, FSS je poslao pismo FIFA i traži dma se reprezentativac Švajcarske, poreklom Albanac, odstrani iz fudbala, zbog toga što je posle meča njegove selekcije protiv Severne Irske bio ogrnut jaknom sa amblemom terorističe organizacije tzv. OVK.

Što se tiče samog divljanja albanskih navijača protiv Poljske, meč je bio u prekidu pola sata i rezultat se nije menjao u nastavku. Igrači su se povukli u svlačionicu, meč je bio u prekidu skoro pola sata, ali je ipak kasnije nastavljen. Domaći huligani su goste gađali flašama i drugim tvrdim predmetima, a to je bio samo vrhunac višesatnog divljanja domaće publike koja je i dugo pre starta utakmice pripremala "linč" za goste.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Albanski navijači su najpre zviždali himni Poljske, a desetak minuta pre gola gađali su Pjotra Zelinskog koji se spremao da izvede korner, pa je sudija i tada prekidao meč sve dok se nisu stekli uslovi da se izvede udarac.

(Telegraf.rs)