SKANDAL NA TELEVIZIJI! Vređali Đokovića u sred televizijskog programa, čak ga i opsovali

Voditelji "Kanala 7" napravili neviđenu brljotinu

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković "ne silazi" sa televizijskih ekrana u Australiji ovih dana, a razlog je naravno suđenje protiv tamošnje Vlade pred Federalnim i porodičnim sudom, koje je dobio, a posle čega mu je vraćena viza.

Trenutno se sprema za Australijan open, ali mnogi u ovoj zemlji očigledno ne mogu da podnesu da je Novak uradio sve što treba za ulazak u zemlju u doba pandemije na osnovu medicinskog izuzeća, pa su sada počeli i da ga vređaju.

Svojevrstan skandal dogodio se tako uživo u programu "Kanala 7", gde su između snimanja, očigledno nesvesni da su već uključeni u program, voditelji ove televizije izrekli niz uvreda na račun Novaka Đokovića.

- Kada pogledamo sve, Novak Đoković je lažljivi, podmukli, se**nja. Kako god da pogledaš nemoguće je da je samo on u pravu. Ne ideš okolo kada si pozitivan, to je slagao, sigurno je bio lažan test. I posle toga je otišao u Španiju, a iz svega će uspeti da se izvuče - razgovarali su između sebe ovaj gospodin i gospođa, ako se tako mogu nazvati.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Video je brzo postao viralan i pribrao je veliki broj negativnih reakcija, pri čemu su mnogi upitali za profesionalnost dvoje novinara, koji uvek treba da izveštavaju neutralno o čitavoj situaciji. Izgleda da su te norme postale davno zaboravljene na "Kanalu 7".

Telegraf.rs