SJAJNE VESTI ZA ZVEZDAŠE! Katai produžio ugovor

Srpski šampion računa na svog najboljeg igrača najmanje do leta 2024.

Kao što je i bilo najavljivano prethodnih dana, Aleksandar Katai i Crvena zvezda nastavljaju "ruku pod ruku", i to još tri godine, pošto je ponajbolji igrač ekipe Dejana Stankovića parafirao saradnju na još tri godine sa srpskim prvakom, saznaje Telegraf.

Kataiju je postojeći ugovor isticao krajem juna 2022. godine, bilo je nagoveštaja da bi mogao da ode sa "Marakane" ovog leta, međutim u klubu su rešili da je "magiko iz Srbobrana" neophodan šraf projekta jačanja ekipe i podizanja rezultatske lestvice.

U međuvremenu je i Zvezda obnarodovala lepu vest za navijače tajnovitim video klipom sa šeširom i čarobnim štapićem - jasna aluzija na mađioničara.

Katai je navodno odbio i ponude koje je imao iz Emirata i Saudijske Arabije, a pošto trenutno ima 30 godina nije iznenađenje što je odlučio da ostane u Zvezdi ostane do 2024.

Plata igrača zasad ostaje enigma. Navodno će Katai za novu trogodišnju vernost inkasirati 600.000 evra po sezoni, što je neki maksimum koji u ovom momentu može dobiti od crveno-belih.

Zvezda je, podsećamo, u ovom prelaznom roku već odradila jedan veliki posao kada je dovela Aleksandra Dragovića, ćime je jasno poručila da je u narednoj sezoni zanima isključivo iskorak na evropskoj sceni, uz, naravno, nastavak dominacije u domaćim okvirima.

Iz kluba je nedavno otišao pouzdani štoper Nemanja Milunović.

Telegraf.rs