SJAJNE VESTI SA MARAKANE: Vujadin Savić produžio ugovor do 2022. godine (FOTO)

Ono što je uprava najavljivala, dobilo je i zvaničnu potvrdu.

Sjajne vesti sa

Foto: Beta/Saša Đorđević/Ev

Kako je potvrđeno i na sajtu fudbalskog kluba Crvena zvezda, kapiten Vujadin Savić parafirao je novi ugovor sa klubom.

Štoperu Zvezde je prethodni ugovor isticao na kraju sezone, govorilo se i o njegovom odlasku, turski Trabzon je bio veoma zainteresovan, ali do transfera nije došlo.

Sada je Savić potpisao novu saradnju sa srpskim šampionom u trajanju od tri i po godine, do leta 2022. godine.

"Izuzetno sam zahvalan upravi što su mi ponudili novi ugovor, kao i sportskom direktoru Mitru Mrkeli na jako lepim rečima. Presrećan sam danas, a svakako smo se oko novog ugovora dogovorili odmah posle utakmice sa Čukarikim, na kraju jesenjeg dela šampionata, međutim odmah sam otišao na odmor, usledili su praznici i sada smo iskoristili priliku da taj dogovor i ozvaničimo.

Želja mi je da kao kapiten osvojim duplu krunu sa Crvenom zvezdom, takođe, još uvek nisam postigao gol, tako da sam u Zvezdi sve dok ne dam gol, što znači - do kraja života. Šalu na stranu, presrećan sam, zadovoljan, kao i svi u mojoj porodici zvog novog ugovor
", rekao je Savić za zvanični sajt Zvezde.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Svoje zadovoljstvo istakao je i sportski direktor Mitar Mrkela.

"Savić je u grupi igrača koji su izuzetno važni za Crvenu zvezdu, važan je i za svlačionicu i za teren. Ovim šaljemo poruku svima da želimo da zadržimo igrače koji čine glavno jezgro kluba na duži vremenski period. Smatram da će to Zvezdu kao klub dodatno ojačati. Već imamo tim koji, za naše uslove, igrao dosta dugo zajedno. Vujadin je u klubu već godinu i po dana. Dobro je što će ostati ovde još duže i što će, uz Milunovića i Babića, činiti nezamenjiv štoperski tandem", rekao je Mrkela.

Pojačanja su odlično prihvaćena, kako ističe zamenik kapitena i veruje da će Crvena zvezda izgledati sve bolje iz dana u dan.

"Oni su kratko sa nama, tek smo prošli pripreme na Kipru zajedno. Sada nas očekuje put na drugi deo priprema u Turskoj, imaćemo prilike kroz prijateljske utakmice da se još bolje upoznamo. Znam da su svi jako dobri momci i odlični igrači, jer da nije tako ne bi bili ovde. Verujem da će se brzo prilagoditi i uspešno odgovoriti na sve zadatke koje Crvena zvezda i šef Vladan Milojević postavljaju pred njih", istakao je Savić.

Savić očekuje da će u toku novog ugovora biti mnogo povoda za slavlje.

"Sigurno su se Gobeljić, Stojković i Čaušić najviše obradovali mom ostanku u Zvezdi, zaista smo nerazdvojni i uživamo u navijanju i iskazivanju ljubavi prema klubu. Verujem da će biti mnogo povoda za slavlje sa našim navijačima u budućnosti, da ćemo proslavljati pobede i titule", poručio je Savić.

Sportske.net