SJAJNE VESTI! Đoković će igrati Dejvis kup za Srbiju!

Ovu informaciju je otkrio Filip Krajinović

Srpski teniser Filip Krajinović otkrio je u intervjuu za Blic da će Novak Đoković igrati za Srbiju u Dejvis kupu ove godine, sve kako bi pokušali da dođu do nove "salatare" i kako bi doneli još radosti u Srbiju.

Poznato je da Novak Đoković odmara posle zgusnutog rasporeda i igranja na Rolan Garosu, Olimpijskim igrama i Ju-es openu, te se ne zna koliko će odmarati i koliko će turnira preskočiti, ali jedno je sigurno, on će braniti nacionalni dres svoje zemlje u Dejvis Kupu. Ovu tajnu je odao Filip Krajinović

- Želeo bih da tri turnira koje ću igrati iskoristim da što više dignem formu pred Dejvis kup na koji ćemo mi putovati u najjačem sastavu jer želimo da probamo da osvojimo ‘salataru’ baš kao i 2010. Hoću da budem u najboljoj formi pred taj turnir, najpre u Insbruku, a onda i u Madridu u polufinalu i finalu. Putujemo na čelu sa Novakom, i sigurno je da ne idemo tamo da gubimo. Dogovorili smo se da igramo svi i da probamo da osvojimo pehar - rekao je Krajinović za Blic.

Podsetimo, Dejvis kup će se ove godine održavati u periodu od 25. novembra do 5. decembra, dok će se takođe i po prvi grupna faza odigrati u tri različite zemlje, da bi se kasnije završna faza odigrala u Madridu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Naša reprezentacija će grupnu fazu igrati u Austriji, u grupi sa domaćinom i Nemačkom.

(Telegraf.rs)