SJAJNE VESTI! Dejan Stanković obradovao Delije sjajnim vestima

Crveno-beli odradili prvi trening u Pafosu

Crvena zvezda je odradila premijerni trening na Kipru u okviru prve faze zimskih priprema.

Ekipa Dejana Stankovića trenirala je u Pafosu na, za ovo doba godine prijatnih, 16 stepeni, ali je mnoge navijače ovog tima oduševila poruka koju je trener crveno-belih poslao u intervjuu za Arenu Sport - da je Aleksandar Katai dobro i da ćemo ga ubrzo ponovo videti na terenu.

Iako nije otišao s ekipom na pripreme na Kipru, Deki je najavio da će se sjajni ofanzivac oporaviti za drugi deo koji će biti odrađen u Turskoj.

- Sale će propustiti prvi deo priprema, ali će ići u Tursku. Polako, dosta puta sam podvukao da je zdravlje na prvom mestu. Nisam želeo da reskiram, nego da se momci vraćaju polako, da ne rizikuju povrede - rekao je Stanković za Arenu Sport.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Trener crveno-belih ne krije da mnogo ceni Kataija.

- Mnogo je promenio fizionomiju Zvezdine igre. Gledao sam ga u prvom mandatu u Zvezdi i mislim da je ovo jedan drugi Katai. On je pravi lider, imamo sjajnu komunikaciju, ima ogromno poverenje celog stručnog štaba, ali i saigrača.

- On je lider u funkciji tima. Videlo se da nam je falio, ali imamo tako dobru grupu da možemo i bez njega. A jedva ga čekamo nazad, samo da se oporavi - završio je strateg Crvene zvezde.

U nastavku pogledajte kako je protekao premijerni trening crveno-belih na Kipru:

(Telegraf.rs)