SJAJNA ODLUKA! Zvezda će zadržati Lučića

Nagrada za odličnu sezonu u IMT-u i dobro odrađene pripreme

Оstaje Ibrahim Mustafa u taboru Crvene zvezde, ali će se za minute u redovima srpskog šampiona boriti i Vladimir Lučić. 

Posle nekoliko dana većanja sportski sektor crveno-belih i trener Dejan Stanković odlučili su se da krilnog fudbalera, rođenog 2002. godine, ostave u Ljutice Bogdana. I daju mu šansu da se nametne kao bonus igrač.

Mnogo se u prethodnom periodu pisalo o momku iz Beograda, koji je tokom omladinskog staža prošao ispod radara, ali se nametnuo kao jedan od najboljih igrača Prve Lige Srbije.

Prošle sezone u dresu IMT-a postigao je 12 golova i upisao četiri asistencije.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Dovoljno da se nađe na spisku Dejana Stankovića za letnje pripreme, gde je ostavio više nego solidan utisak. Postigao je pobedonosni pogodak protiv Brava i time dodatno skrenuo pažnju na sebe.

”Lučić je igrač koji mi na treninzima stalno puni oko”, bile su reči Dejana Stanković.

Ipak, postojala je ozbiljna mogućnost da Vladimir Lučić bude prosleđen na šestomesečnu pozajmicu, u nekim od klubova Superlige, kako bi imao punu minutažu.

Žarko ga je želeo Napredak, odnosno trener Čarapana Dušan Đorđević. Iskusni stručnjak se, verovatno, do danas nadao da će dobiti poklon u liku i delu mladog ofanzivca.

Ipak, Lučić je dobio šansu da radi šest meseci da Dejanom Stankovićem i nada se šansi. Imaće status bonus igrača, ali će ga i pored toga čekati paklena konkurencija.

Pored Aleksandra Kataija “tući” će se za minute sa godinu dana mlađim Motikom, kao i Ibrahimom Mustafom.

Mozzartsport