SJAJAN PRIZOR! Bratski zagrljaj Stankovića i Lovrena posle meča Zenita i Zvezde

Trener crveno-belih je očigledno bio srećan što je video Lovrena

Zagrljaj Dejana Stankovića i Dejana Lovrena, tokom prijateljske utakmice između Zenita i Crvene zvezde, očigledno je privukao veliku pažnju regionalnih medija koji su pisali o tom srdačnom susretu trenera crveno-belih i nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca!

Lovren je protiv Zvezde ušao u drugom poluvremenu, njegov tim je dobio meč rezultatom 2:1, a kamere su posle utakmice "uhvatile" njega i Stankovića kako se grle i razgovaraju.

Hrvat je, inače, jedan od retkih stranaca koji nije napustio Rusiju kada su joj svi okrenuli leđa.

Jasno je da situacja nije nimalo laka, ni za mene. Izvršili su pritisak na mene, neki ljudi su želeli da odem iz Zenita. Ne volim ništa što se dešava danas, ali niti sam ja tome doprineo, niti Zenit. Nemam ništa protiv Rusije, ovde sam uvek imao dobar prijem i stekao dobre prijatelje. Tužno je to, zaista ne mogu da razumem takvu odluku (eliminaciju Rusije i ruskih klubova iz svih takmičenja). Sport i politika bi trebalo da budu odvojeni jedno od drugog. Tako su kaznili mnoge sportiste, ne samo fudbalere. Čak i paraolimpijce koji su svoj život posvetili Olimpijskim igrama nisu dali da se takmiče. Vidmo da je po sredi politika dvostrukih standarda, ali mi tu ništa ne možemo da uradimo - rekao je Lovren nedavno.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Inače, Hrvat je krajem maja boravio u beogradu gde je prisustvovao svadbi doskorašnjeg napadača LIverpula Lazara Markovića - gde se fotografisao sa Nemanjom Vidićem za kog je rekao da mu je idol.

(Telegraf.rs)