Sin Zvezdana Terzića pojačava ZVEZDU!? Kostadin stiže kao novi pomoćnik

Kostadin Terzić je prethodno dve godine radio u Fudbalskom savezu Srbije

Crvena zvezda je dobila pojačanje u rukovodstvu kluba, pošto je od 1. aprila na Marakanu stigao sin Zvezdana Terzića, Kostadin Terzić, koji je zaposlen na funkciji jednog od pomoćnika poslovnog direktora Marka Petrovića.

Telegraf je dobio potvrdu ove informacije sa Marakane, pa će tako Kostadin posle rada u Fudbalskom savezu Srbije u svoj CV upisati i rad u Crvenoj zvezdi.

Kostadinu je posle dve godine, 1. aprila istekao ugovor sa Fudbalskim savezom Srbije, gde je bio menadžer za razvojne projekte sa UEFA, posebno zadužen za implementaciju VAR-a u Srbiji. Nedavno je završio master studije u organizaciji UEFA, postao je "venue" direktor na UEFA utakmicama od naredne sezone. Od 1. aprila je zvanično zaposlen na Marakani kao jedan od nekoliko pomoćnika poslovnog direktora Marka Petrovića.

Kostadin je u mladosti bio poznat po burnim vezama, ali se nakon toga "skrasio", a prošle godine se i oženio i ubrzo je sa suprugom Valentinom dobio sina Vuka.

Sinovi Zvezdana Terzića, Kostadin i Nikša, često su poslednjih godina bili u loži Marakane i gledali mečeve Crvene zvezde sa ostatkom rukovodstva kluba sa Marakane.

Telegraf.rs