Sigurno dolazi u Zvezdu – Možete li pogoditi ko je ovo? (FOTO)

Navijači Crvene zvezde euforično su dočekali ‘bombu’ iz Italije da bi Aleksandar Kolarov mogao da se vrati u srpski fudbal i zaigra za Crvenu zvezdu. 

Prema pisanju italijanske "Gazeta delo Sport", Aleksandar Kolarov bi ovog leta mogao da napusti Romu i da pređe u Crvenu zvezdu za koju je igrao u mlađim kategorijama!

A dodatno je zapalio maštu "Delijama" i generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, koji je za te ugledne novine otkrio da mu je "velika želja da se Kolarov vrati u Zvezdu i da su mu vrata otvorena širom!".

Kolarov je nosio dres Crvene zvezde dok je igrao u mlađim kategorijama, a fotografija koja kurži društvenim medijima je verovatno nastala u periodu od 1999. do 2004. godine.

"Nemam posebnu želju što se tiče destinacije za nastavak karijere, ali dobro znam gde bi voleo da je završim. Veliki sam Zvezdaš. Stalno sam kao mali gledao Zvezdine utakmice i priželjkivao da jednog dana budem na mestu tih fudbalera. "

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

"Zato sam, uostalom, i došao u mlađe kategorije kluba s Marakane. Išao sam i na "sever" i bio bih mnogo srećan da mi se u nekim budućim vremenima ukaže prilika da opet zaigram u Zvezdi i, posle rimskog i mančesterskog, budem deo i beogradskog večitog derbija"

https://www.facebook.com/dnevnadozaprosjecnogzvjezdasa/photos/a.448466171963200/1437641713045636

alo.rs