Šestorica odlaze iz Zvezde, jedanaest sigurnih za ostanak!

Sa kakvim će sastavom Crvena zvezda ući u novu sezonu?

Uskoro je i žreb za kvalifikacije za Ligu šampiona, a Crvena zvezda je završila prvi deo priprema.

Vratila se ekipa sa Zlatibora, sledi par dana u Beogradu, pa potom pravac Austrija gde se odrađuje poslednji deo priprema za novu sezonu.

Jedina pridošlica do sada jeste Radovan Pankov, fudbaler koji je stigao iz Radničkog iz Niša, a do kraja prelaznog roka će doći i napadač, kao i zadnji vezni koji se najviše traži trenutno.

Ko je zapravo, blizu odlaska?

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Odavno se već govori o Vujadinu Saviću i Filipu Stojkoviću, a treba očekivati i prodaju Branka Jovičića. Lorenco Ebesilio nije baš zadovoljio u Zvezdi, pa se i njegov odlazak očekuje uskoro.

Crvena zvezda bi vrlo lako mogla da proda Veljka Simića ili El Fardua Bena, ali je prvopomenuti bliži odlasku zbog velike važnosti Bena za ekipu. Upravo zbog jednog odlaska, Crvena zvezda je, makar za sada, stopirala odlazak Milana Jevtovića iz kluba.

Evo i naše prognoze, ko je blizu odlaska, a ko bi mogao da ostane u klubu.

Blizu odlaska - Vujadin Savić, Milan Rodić, Filip Stojković, Branko Jovičić, Lorenco Ebesilio, Veljko Simić.

Podjednake šanse za odlazak i ostanak - Milan Borjan, Stefan Hajdin, Goran Čaušić, Marko Marin, Milan Jevtović, El Fardu Ben, Ričmond Boaći.

Veće šanse za ostanak - Zoran Popović, Srđan Babić, Nemanja Milunović, Milan Gajić, Marko Gobeljić, Dušan Jovančić, Miloš Vulić, Mirko Ivanić, Aleksa Vukanović, Erik Jirka, Milan Pavkov.

sportske