SEĆATE SE NJEGA? Igrao je u Zvezdi, sad je pojačao Voždovac

Dogovor je pao.

Fudbalski klub Voždovac predstavio je u petak još jedno pojačanje u letnjem prelaznom roku, a ovoga puta opremu iz ekonomata u Zaplanjskoj ulici zadužio je pouzdani golman, Marko Trkulja, nekadašnji čuvar mreže Crvene zvezde. Trkulja je prošao Zvezdinu školu, međutim, nije uspeo da se izbori za mesto standardnog čuvara mreže na Marakani.

Upravo su Voždovčani u sezoni 2016/17 pobedom nad Crvenom zvezdom u plej-ofu Superlige omogućili Partizanu da prestigne crveno-bele i na kraju osvoji trofej domaćeg šampiona.

Trkulja ne krije zadovoljstvo dolaskom među Zmajeve i ističe da je Voždovac jedan od najbolje organizovanih klubova u zemlji.

– Dolazim u jednu sjajnu fudbalsku sredinu i u klub koji je organizovan na zaista zavidnom nivou. Drago mi je što je stručni štab mlad, ekipa je spoj iskusnih igrača i mladih talenata i mislim da je ispred nas jedna uspešna sezona.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Trkulja je već imao prilike da sarađuje sa novim trenerom Voždovca, Radetom Kokovićem, i ne sumnja će i ovoga puta, kao i u Sinđeliću, saradnja biti plodonosna.

– Iskustvo rada sa Šefom Kokovićem i njegovim kompletnim stručnim štabom je zaista sjajno. Sarađivali smo u prethodnom klubu i ostvarili zapažene rezultate, i mislim da sada uz još bolje uslove koje imamo na „Krovu“ možemo da uradimo mnogo. U narednoj sezoni cilj je da se klub plasira u plef of, jer zaista mislim da je to ono što Voždovac zaslužuje. Očekuju nas pripreme u Sloveniji i mislim da ćemo tamo „sklopiti kockice“ i postaviti temelje za sjajnu sezonu.

Fudbaleri Voždovca put Slovenije kreću 23. juna i tamo će provesti dve nedelje. Planirano je da Zmajevi odigraju pet prijateljskih utakmica sa ekipama Krasnodara (Rusija), Domžala i Rudara iz Velenja (Slovenija), Botosanija (Rumunija) i Balzanija (Malta)