SEĆATE LI SE VINISIJUSA PAŠEKA: Nećete VEROVATI gde nastavlja karijeru (FOTO)

Lom noge je uništio saradnju sa Zvezdom.

Navijači Crvene zvezde su prezadovoljni prelaznim rokom i dovedenim pojačanjima. Pre nekoliko godina klub je bio u velikim dugovima i malo je bilo kvalitetnih igrača koji su dolazili na Marakanu. Trenutno nastupa za  Herlicio Luž petoligaški klub iz Brazila.

Vinisijus Pašeko je došao u Zvezdu iz brazilskog velikana Flamenga, na preporuku Dejana Ramba Petkovića i navijači crveno-belih su pomislili da je to prava stvar. Najavljen je kao stranac kakvog nismo imali prilike da gledamo u srpskom fudbalu, a tadašnji sportski direktor Zvezde, Ivan Adžić, najavio ga je kao ogromno pojačanje.

Navijači su ga jedva dočekali, očekivali su da maltene sam osvoji titulu, a kada je stigao, nastala je opšta euforija. Međutim, ona je brzo prerasla u pravu agoniju, nakon što je u prvoj utakmici koju je odigrao za Zvezdu, na letnjim pripremama u Austriji protiv tamošnjeg trećeligaša Kolumbije, slomio nogu.

https://www.instagram.com/p/BtOR650hvk-/

Nakon toga, ubrzo je i vraćen sa pozajmice u Flamengo, koji je nastavio da ga šalje po pozajmicama sve dok mu nije istekao ugovor.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Od odlaska iz Zvezde promenio je čak sedam klubova, ali i dalje je aktivan, iako igra u niželigašu iz Brazila - Herlicio Lužu, koji se ne takmiči u prva četiri najviša ranga brazilskog fudbala, ali igra ligu u lokalnom šampionatu Katarinensea i trenutno je na 7. mestu od ukupno 10 ekipa koliko ih ima u ovoj ligi, gde igra i Šapekoense, ekipa poznata po tragediji sa padom aviona