Sećate li se Brazilca koji je pre 6 godina igrao u Zvezdi, sad nema klub zbog korone

Verujemo da je veliki broj navijača srpskog šampiona i zaboravio da je Matoš igrao na Marakani

Veliki broj brazilskih fudbalera prodefilovao je kroz Crvenu zvezdu u poslednjih 20 godina i malo ko je ostavio neki utisak vredan divljenja, a jedan od njih je i krilni napadač Bruno Matoš!

Navijači Zvezde su ga verovatno i zaboravili, s obzirom na to da je odigrao samo pet mečeva. Bilo je to u sezoni 2015/16 u kojoj je Matoš postigao i jedan gol protiv Metalca, da bi se na zimu ponovo vratio na pozajmicu u Novi Pazar odakle je tokom leta i stigao na Marakanu.

Matoš je po odlasku iz Zvezde igrao u Iranu, Bahreinu, Maleziji i Indoneziji, da bi 2021. godine završio u redovima šampiona Vijetnama - Vietelu!

Međutim, odigrao je samo sedam meča za ovaj klub. Pet u šampionatu i dva u tamošnjoj Ligi šampiona i imao je taj peh da sezona 2021/22 nije ni počela u tamošnjem fudbalu zbog pojave delta soja korona virusa. To je bio razlog za sporazumni raskid ugovora između Matoša i pomenutog Vietela.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Zanimljivo, prisetio se Matoš Crvene zvezde u januaru ove godine, jer je na svom Instagram profilu podelio snimak iz vremena kada je nosio crveno-beli dres. Od potpisa ugovora, preko partija koje je pružao, do proslave titule.

(Telegraf.rs)