SAZNAJEMO! Zvezda u kontaktu sa bivšom NBA zvezdom

Prvi kontakt između beogradskog kluba i Monroa desio se još u avgustu i tada su već postojale indicije da će doći do saradnje

Bivši NBA centar Greg Monro u pregovorima je sa Crvenom zvezdom i dve strane su vrlo blizu dogovora, saznaje Telegraf.

Po našim saznanjima, trener crveno-belih Dejan Radonjić lično bi voleo da vidi Monroa u svom rosteru, a i sam dvometraš aktivno razmišlja o ponudi koja mu je prihvatljiva.

Zvezda je otkrila sve karte, pa se sa njene strane samo čeka odgovor Amerikanca koji ima neke uslove koji nisu vezani toliko za sami status tima sa Malog Kalemegdana, već za neke personalne ciljeve.

Prvi kontakt između beogradskog kluba i Monroa desio se još u avgustu i tada su već postojale indicije da će doći do saradnje.

HTML5 Icon

Povratak Maika Cirbesa u redove šampiona ABA lige usledio je nakon odlaska Lendrija Noka, ali se čini da bi popularni Mus bio konačno rešenje u reketu. Čeka se konačni dogovor.

Monro ima zavidno iskustvo u NBA ligi, igrao je za Detroit, Milvoki, Finiks, Boston, Toronto i Filadelfiju, a u mnogim od ovih timova je imao zapaženu minutažu i ulogu.

Na kraju, došao je u Evropu, a samo mu je 31 godina. Nakon File, pristigao je u redove Bajern Minhena, odakle je pojačao Himki.

(Telegraf.rs)