SAZNAJEMO: Posle BERONA još DVA igrača ostaju u ZVEZDI!

Posle Bilija Berona klub je ponudio saradnju iskusnim igračima, a dogovor bi trebalo da bude pretočen u potpisivanje ugovora.

Čim su osvojili ABA Ligu u Crvenoj zvezdi su počeli sa radom na stvaranju tima za sledeću sezonu, a sinoć je izgleda završen posao sa jednim od najboljih igrača Bilijem Beronom.

Kako saznajemo, crveno-beli su ponudili nove jednogodišnje ugovore najiskusnijim članovima tima Stratosu Perperoglu i Muhamedu Fajeu, koji su načelno pristali da ostanu u Beogradu.

Ostaje samo da dvojac stavi paraf i tako nastavi saradnju sa trenerom Milanom Tomićem, koji je zaslužan za njihove dolaske.

Odličnu sezonu iza sebe ima Filip Čović i njemu je spreman ugovor, a kako sada stoje stvari, pored Džoa Reglanda verovatno odlazi i Kej Si Rivers kome je istekao ugovor.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Kapiten Branko Lazić je zaštitni znak tima i njegov ostanak pored Dejana DavidovcaOgnjenaDobrića i Boriše Simanića se ne dovodi u pitanje.

Danima unazad se spominje povratak Ognjena Kuzmića i kako je HotSport eskluzivno najavio Čarlsa Dženkinsa. Ostaje da sačekamo nove korake rukovodstva srpskog člana Evrolige naredne sezone.

hotsport.rs