SAZNAJEMO! Ovo su potencijalni rivali Crvene zvezde u grupnoj fazi LIGE ŠAMPIONA

Naravno, još uvek sve zavisi od rezultata u plej-ofu, te bi ukoliko dođe do nekog iznenađenja, jasno, bilo promena i u plasmanima u šešire

Kompletirano je devet od deset parova trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a sada su poznati i svi parovi plej-ofa za elitno takmičenje.

Samim tim, poznato je i ko bi od timova eventualno mogao da "zapadne" u grupu sa Crvenom zvezdom, koja će žreb dočekati u trećem šeširu.

Kada je reč o parovima plej-ofa, to izgleda ovako:

Staza šampiona:

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Makabi Haifa - Jang Bojs

Antverpen - AEK/Dinamo Zagreb

Rakov - Kopenhagen

Molde - Galatasaraj

Staza nenosioca:

Rendžers - PSV

Braga - Panatinaikos

Kada je reč o timovima koje će Zvezda preskočiti, sve će zavisiti od od rezultata u plej-ofu, a u slučaju da svi favoriti opravdaju svoje uloge, to bi izgledalo ovako. U trećem šeširu, u kojem je i Zvezda, našli bi se Braga i Rendžers ili PSV, što automatski znači da oni ne mogu biti protivnici šampiona Srbije.

Dosta toga zavisiće i od duela AEK-a i zagrebačkog Dinama, jer će Dinamo, ukoliko uspe da izbori prolaz, a kasnije savlada i Antverpen biti takođe u trećem šeširu, dok bi u slučaju prolaza, AEK bio smešten u četvrti šešir, te bi automatski bio potencijalni rival crveno-belih.

Prolazak grčkog tima, uzrokovao bi i pomeranje Kopenhagena za jedno mesto "gore", što znači da bi i Danci, naravno, ukoliko eliminišu Rakov, "upali" u treći šešir, te ne bi mogli da igraju sa Zvezdom. Ipak, Atinjani nakon Dinama, treba da prođu i Antverpen.

Po tom scenariju, ukoliko svi favoriti trijumfuju, potencijalni rivali crveno-belih iz četvrtog šešira, kada je reč o kvalifikantima, bi bili Galatasaraj, Jang Bojs i Antverpen ili AEK.

Naravno, još uvek sve zavisi od rezultata u plej-ofu, te bi ukoliko dođe do nekog iznenađenja, jasno, bilo promena i u plasmanima u šešire.

(Telegraf.rs)