SAZNAJEMO: Napadač prihvatio ponudu, Zvezda blizu OGROMNOG pojačanja!

Finansijski uslovi su potaman, a uskoro se čeka izjašnjavanje druge strane i početak pregovora u cilju da se sklopi angažman.

Pethodnih nekoliko dana vodi se “bitka” Crvene zvezde u Portugaliji da angažuje napadača Tomanea, a kako saznaje HotSport crveno-beli imaju posrednike preko kojih pokušavaju da sklope angažman.

Nekoliko poteza je povučeno sa obe strane i ponuda šampiona Srbije je na stolu, a u prilog srpskoj ekipi ide činjenica da je golgeter Tondele izrazio želju da karijeru nastavi u Beogradu.

Zajedno sa menadžmentom načelno je prihvatio finansijski predlog Zvezde, kada je u pitanju njegova plata i bonusi, kao i da eventualna saradnja bude sklopljena na tri godine.

Tondela je izborila opstanak i Tomane je najzaslužniji za takav učinak, a već je godinu dana u kontaktima sa Zvezdom i prošlog leta cena obeštećenja je bila previsoka. Klauzula da je njegova sloboda dva miliona evra je deo “igre” pošto ima ugovor do juna 2020. godine.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ponude za njega postoje iz Turske, gde je već nastupao i Saudijske Arabije, ali za sada golgeter želi da ostane u Evropi tako da Zvezda ima šanse da pokuša da sklopi posao.


Eventualnim dolaskom Portugalca neće se bar do avgusta menjati status Milana Pavkova i Ričmonda Boaćija, a očekuje se prodaja mladog Dejana Joveljića.

hotsport.rs