SAZNAJEMO: Napadač Crvene zvezde se seli u Aziju (FOTO)

Postoji opcija odlaska u Japan, a konačan dogovor je moguć do kraja marta.

Džonatan Kafu nije u planovima trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića do kraja sezone i radi odvojeno od takmičarske ekipe sa Rašidom Samuilom, a pod nadzorom trenera Ivice Momčilovića.

Postojala je opcija da ‘karioka’ pređe u Astanu, ali je odbio, a kako saznaje HotSport sada se pojavila nova ponuda iz Japana. Menadžment igrača pokušava da postigne dogovor sa članom Džej lige, koji imaju pravo da angažuju ‘džokera’ do kraja marta. Mali problem je visoka plata, ali priča traje već desetak dana i uskoro bi trebalo da dođe do raspleta.

Ukoliko sve propadne Kafu će ostati u Beogradu do kraja sezone i onda je briga Bordoa sa kojim ima ugovor do juna 2020. godine.

FOTO: STARSPORT

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Brazilski krilni napadač je nakon nekoliko klubova u domovini dobrim partijama u redovima bugarskog Ludogorece skrenuo pažnju javnosti, ali i francuskog Bordoa koji ga je pre dve godine doveo za skoro sedam miliona evra. Nije se najbolje snašao Kafu u Ligi 1, a priliku da oživi karijeru potražio je u Crvenoj zvezdi. Do sada je za klub iz Ljutice Bogdana odigrao devet mečeva i postigao dva gola u domaćem šampionatu, a ono što je pokazao za 495 minuta na terenu nije opravdalo očekivanja navijača, ali i čelnika kluba.

HotSport