SAZNAJEMO: Izraelci zainteresovani za Zvezdinog vezistu

Crvena zvezda bi uskoro trebalo da dobije dva pojačanja, jedno u napadu i jedno na sredini terena, a čekaju se i odlasci.

Ne čeka Crvena zvezda samo Tomanea i Kanjasa, već i odlazak jednog stranca. Na Lorenca Ebisilijase ne računa na stadionu ‘Rajko Mitić’ i čeka se ponuda za njegov odlazak.

Kako saznaje HotSport, o ‘zdravlju’ Holanđanina raspituju se Izraelci. Tačnije, Makabi iz Haife koji je poznat po dovođenju fudbalera iz naše lige.

Na ‘Marakanu’ ponuda za Ebisilija nije stigla, što znači da se Izraelci još uvek raspituju. Cena je oko pola miliona evra, jer Zvezda želi da vrati bar novac koji je uložila u dovođenje kreativnog veziste iz APOEL-a.

– Nemamo ponudu za Ebisilija. Sa ekipom je u Austriji i sprema se za početak nove sezone – poručio je izvor blizak klubu za HotSport.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Makabi Haifa je poznata po tome da dovodi fudbalere iz naše lige. Sa uspehom dres Izraelaca su nosili golmani Bojan Šaranov i Vladimir Stojković.

Prethodne sezone sa ne baš mnogo uspeha belo-zeleni dres je nosio Sejduba Suma. Upravo bi Lorenco Ebisilio mogao da bude zamena za momka iz Gvineje koji se vratio u Partizan.

hotsport

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: