SAZNAJEMO: Evo zašto je Kalinić tukao bivšeg Zvezdinog funkcionera (FOTO)

Glumac i voditelj Milan Kalinić bio je sinoć jedan od glavnih aktera tuče koja se dogodila na košarkaškoj utakmici između Crvene zvezde i Partizana, a danas se ovim povodom uživo uključio u program emisije "Premijera Vikend Specijal" na TV "Pink".

MILAN KALINIĆ SE TUKAO NA UTAKMICI A sada o sukobu kaže:
MILAN KALINIĆ SE TUKAO NA UTAKMICI A sada o sukobu kaže: "Branio sam prijatelja"

Prema informacijama iz hale, došlo je do sukoba navijača iz VIP lože među kojima je bio Milan Kalinić, a posle svega jedan od navijača je završio sa krvavom glavom. Među prisutnima koji su razdvajali aktere tuče bio je i bivši ministar odbrane Dragan Šutanovac.

MILAN KALINIĆ SE TUKAO NA UTAKMICI A sada o sukobu kaže:
MILAN KALINIĆ SE TUKAO NA UTAKMICI A sada o sukobu kaže: "Branio sam prijatelja"

Milan Kalinić je prilikom današnjeg uključenja u pomenutu emisiju najpre naveo da "o tome ne želi mnogo da priča preko telefona", kao i da će detalje ispričati sutra ujutru u gostima kod Predraga Sarape u jutarnjem programu.

- Treba naravno osuditi svaki vid nasilja, nije ovo priča za telefon, sve ću ispričati sutra kod Sarape. Ja sam upleten u sukob jer je u sukobu bio moj prijatelj, tražite uvek način da izbegnete nasilje, ali isto tako uvek morate da se nađete u pomoći svom prijatelju. Ja sam sportski vaspitan, u sportskom duhu, protiv sam takvih stvari ali jednostavno nekad morate da ljudima odgovorite istim jezikom da bi vas razumeli - rekao je Kalinić.

Milan Kalinic u restoranu

- Na svaku utakmicu dolazim sa sinom koji ima sedam godina, na svu sreću nisam ga poveo, išao sam posle na neki rođendan pa ga sticajem okolnosti nisam poveo sa sobom ovog puta. Nemam nikakvih povreda, sve je u redu - završio je on.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

"Blic" je sinoć nakon incidenta koji se dogodio na utakmici snimio Milana Kalinića u jednom beogradskom restoranu gde se provodio sa društvom, a kako je to izgledalo pogledajte u videu iznad.

Blic

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: