SAZNAJEMO! Evo gde će Zvezda igrati svoje EVROLIGAŠKE utakmice

Crveno-beli će svoje mečeve najelitnijeg takmičenja igrati u najvećoj dvorani

Kao što je već odavno poznato Partizan će naredne sezone domaćin biti u beogadskoj "Areni", a na istom mestu svoje utakmice u Evroligi igraće i Crvena zvezda, saznaje Telegraf.

Evroliga je na svom sajtu pored rasporeda utakmica stavila istu lokaciju i za crno-bele i za crveno-bele, a sada je definitivno da će se to i desiti.

Međutim, šta kada u istom kolu i Partizan i Zvezda budu domaćini? Takva situacija će se desiti u čak 10 od 34 runde.

U tom slučaju klubovi, zajedno sa Evroligom, mogu da dogovore korekciju rasporeda, koji je podložan promenama i nije definitivan, pa da se tako ne preklapaju utakmice "večitih".

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ono što je još jedan problem jesu već zakazani koncerti u "Areni". Tako bi Zvezda trebalo da ugosti Panatinaikos 13. oktobra, dan pre nego što bi trebalo da svoj koncert održi muzički ansambl Il Divo. Takođe, meč 10. kola u kom će crveno-beli dočekati Makabi planiran je za 24. novembar, kada bi Andre Rieu trebalo da održi svoj koncert.

Ipak, kako smo već rekli, Evroligin raspored nije definitivan i moguće su određene izmene. Za sada ono što je sigurno je da će Partizan i Zvezda sve svoje, ili bar gotovo sve svoje mečeve odigrati u najvećoj srpskoj dvorani.

Takođe, oba kluba su u dužnosti da prijave i "rezervnu" halu, pa ne bi bilo čudo ni ako neke svoje mečeve beogradski rivali odigraju i u hali "Aleksandar Nikolić".

Podsetimo, prvi derbi u Evroligi igra se 8. decembra, a domaćin je Partizan. Crvena zvezda će biti domaćin 27. januara.

(Telegraf.rs)