SAZNAJEMO! Defanzivac ostaje u Zvezdi, čeka ga ugovor kad se vrati u Beograd

Radovan Pankov zaslužio produžetak saradnje

Defanzivac Crvene zvezde Radovan Pankov postigao je dogovor sa upravom kluba i ostaće na Marakani do juna 2024. godine, saznaje Kurir.

Sigurne partije u Superligi, a posebno u Ligi Evrope u meču protiv Brage u Portugalu obezbedile su pouzdanom defanzivcu produžetak saradanje sa crveno-belima.

Radovanu Pankovu ugovor je isticao na kraju sezone. Procena trenera Dejana Stankovića je da nekadašnji "zlatni orlić" sa Novog Zelanda svojim radom i kvalitetom zaslužuje novi ugovor.

Posle povratka ekipe iz Turske 4. februara, Radovan Pankov bi u prostorijama na stadionu Ljutice Bogdana trebalo da produži ugovor sa Crvenom zvezdom na još dve godine.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Izvesno je da će poslednju liniju tima u prolećnom delu sezone činiti Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković i Radovan Pankov, dok bi mladi Aleksandar Đurić radom u Antaliji mogao da izbori poziv na Marakanu.

Radovan Pankov (26) stigao je u Crvenu zvezdu u leto 2019. godine iz niškog Radničkog. Ponikao je omladinskoj školi Vojvodine, a igrao je u Rusiji za Ural i Kipru za AEL. 

Prema proceni portala Transfermarkt, njegova vrednost na evropsko tržištu je 1.800.000 evra.

Kurir sport/A. R.