SAZNAJEMO: Borjan dobio ponudu o kojoj će razmisliti?

Odlične odbrane su privukle pažnju još jednog kluba, posle ponude iz Saudijske Arabije, stigla je nova iz Nemačke.

Stručnjaci su odavno konstatovali da je dobar golman vredan kao pola tima, a često čuvari mreže su heroji, mada nekada ima i druga strana medalje.

Ipak, zbog sjajnog učinka ispred gola Crvene zvezde poslednje dve sezone Milan Borjan je u fokusu klubova iz inostranstva i posle Al Ahlija, kako saznaje HotSport stigla je još jedna zvanična ponuda za novog kapitena iz Nemačke.

Slavni Štutgart želi da angažuje reprezentativca Kanade, kao temelj ekipe, koja će verovatno od naredne sezone se takmičiti ponovo u Bundesligi. Trenutno su lideri u ‘Cvajti’ i imaju dobru zalihu bodova.

Ponuđeni uslovi za obestećenje su malo preko dva miliona evra, ugovor na dve i po godine, plus opcija produžetka saradnje na još godinu dana, uz dobru platu sa bonusima i pojačanje primanja kada se klub vrati na ‘elitnu’ scenu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Glavni sponzor je automobilski gigant “Mercedes” i konačno se želi uspon slavnog kluba, kog i sada na domaćem terenu prati u proseku preko 30.000 navijača.

Milan Borjan je izjavio da za sada ne bi napuštao Srbiju, pogotovo ne zbog odlaska u Saudijsku Arabiju, ali videćemo da li ponuda iz Nemačke donosi nešto novo. Krajni rok za ovu priču je 31. januar…

Sjani golman ugovor sa Crvenom zvezdom ima do juna 2022. godine.

Hotsport.rs