Savić otkrio detalje o odlasku iz Zvezde

- Da svima bude jasno! Sa Milojem nikada nisam imao problem! Naprotiv, uvek smo imali odličan odnos

Vujadin Savić je posle perioda iz snova dres Crvene zvezde zamenio opremom APOEL-a sa Kipra.

Otišao je nekadašnji kapiten bez evra obeštećenja, a sada je u razgovoru za "Kurir" istakao da trener Vladan Milojević nije ništa imao sa tim.

- Da svima bude jasno! Sa Milojem nikada nisam imao problem! Naprotiv, uvek smo imali odličan odnos, kao što ga imamo i sada! Čujemo se redovno i zahvalan sam što sam imao takvog trenera pored sebe! Druge stvari su tu u pitanju o kojima ne želim da govorim! Ali on nije kriv za sve što se izdešavalo tako na kraju! Nikada od mene nećete čuti ružnu reč kada je Zvezda u pitanju! To nije lepo, a ni zvezdaški! Ali moram da napomenem još jednom da Miloje nema veze sa tim!

Vujadin Savić dva puta je odlazio iz Crvene zvezde. Prvi put kao klinac 2010. kada su ga prodali u Bordo, a onda i prošlog leta u Apoel. Pitali smo ga, kada mu je bilo teže.

- Najteže mi je bilo kada sam odlazio poslednji put, davao sam intervju za Zvezda TV na terenu kod severne tribine...Krenule su mi suze, stajao sam i gledao ka tribini...Slike su mi prolazile kroz glavu, tribine su bile prazne, ali sam čuo pesmu! Trenutak kada sam završio taj intervju i ušao u tunel da krenem ka autu i kući da se pakujem! Uh!!! Srce puno zbog svega što sam uradio u klubu, ali i oči pune suza jer odlazim fizički iz svoje druge kuće! Zaista druge kuće! To je nešto gde pripadam od malena! I uvek ću biti tu! Jedva čekam da ponovo dođem na Marakanu!

Espreso