Sastav Crvene zvezde za Vojvodinu, ima iznenađenja

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković debituje danas na ‘Marakani’, a problem mu pravi desetkovan tim u napadu.

Početak trenerske karijere Dejana Stankovića obeležen je pobedom, a isti je plan da se kormilar Crvene zvezde predstavi na “Marakani”, gde je pre više od dve decenije postao ljubimac”Delija”.

Očekuje se spektakularan doček za igračku legendu pred kojim je rival prijatelj Nenad Lalatović na klupi Vojvodine. Problem za crveno-bele je povreda Ričmonda Boaćija, te će u napadu igrati bivši ‘lala’ Milan Pavkov.

Ostale uloge trebalo bi da budu namenjene kao i pre sedam dana na otvaranju drugog dela sezone, a na čelu je kapiten Milan Borjan i četiri ‘rampe’ pred njim Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović i Milan Rodić. Na sredni terena zadatke imaju Njeogoš Petrović i Dušan Jovančić, a na krilnim pozicijama su El Fardu Ben i Željko Gavrić. 

Ispred je Veljko Nikolić i za golove će biti zadužen Milan Pavkov, koji je i jesenas postigao pogodak za crveno-bele kada je upisana u Novom Sadu pobeda 2:1. Na strani domaćina je i tradicija, kao što se očekuje i velika podrška sa tribina stadiona “Rajko Mitić”.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Projektovan sastav: Borjan – Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić – Petrović, Jovanćić, Gavrić, Ben, Nikolić – Pavkov.

Hotsport.rs