Saša Ćurčić otkrio zanimljive detalje! “Zamalo da pređem u Zvezdu, ali Džaja nije došao na sastanak”

Ko zna kakva bi bila istorija večitih da je Ćurčić došao u Zvezdu umesto Jugovića

Saša Đurčić bivši igrač Partizana i reprezentacije Jugoslavije, otkrio je da je bio na pragu prelaska u Crvenu zvezdu.

On je gostovao u podkast emisiji "Spotlight" kod Igora Miklje i otkrio detalje ove priče

- Trebalo je da pređem u Zvezdu, mnogo pre Partizana. Prvo da se zna neka priča. Trebalo je da dođem iz OFK umesto Jugovića da igram Ligu Šampiona.

- Profesor Zelenović iz Palilulca, koji je otrkio Dragana Džajića uhvatio mene i oca, doveo me preko puta Džajine kuće na Karaburmi u ulici Marijane Gregoran.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

To je bilo mnogo pre Partizana kada sam debitovao za reprezentaciju. Trebalo je da se dogovorimo sve, međutim, izgleda da mu je neko rekao "ne treba ti novi Milko, ne treba ti problem", i čovek se nije pojavio na sastanku. Inače, sam trebao mesto Jugovića da uđem to je bilo mesto za mene.

- Džaja se sad kaje, ali ja nemam ništa od toga. Isto kao Ferguson, ja sam pre Aston Vile trebalo da dođem u Junajted sve je bilo dogovoreno. Ian Meknil, onaj matori koji me je doveo u Vilu došao da gleda Govedaricu u Solunu kad je igrala reprezentacije.

- Ja sam tu bio ko turista jer me je Miljan  (Miljanić prim. aut.) voleo. Ja sam imao problema u klubu sa Zekom, Bjekom i Tumbom. Nismo pričali uopšte i ja nisam ni igrao. Miljan je želeo malo da me vrati u život. Bio sam dosta nemiran - kaže Ćurčić.

(Telegraf.rs)