Saopštenje Delija zbog odlaska Stankovića

Delije su očigledo želel da pošalju poruku svima kojima je crveno-bela boja u srcu

Najvatreniji navijači Crvene zvezde, popularne Delije, oglasile su se saopštenjem nekoliko sati nakon što je najtrofejniji srpski klub potvrdio da je Miloš Milojević zamenio Dejana Stankovića na mestu trenera!

Podsetimo, Stanković je nedugo nakon žreba za Ligu Evropa podneo neopozivu ostavku na mesto trenera, a Delije su usled aktuelnih dešavanja poručile:

Zvezdaška javnost je pravedna i ispravna, ali već odavno smo postali robovi lažnog mišljenja i lažnog javnog mnjenja. Zvezdaši su već davno upali u film da je njihovo mišljenje u stvari ono što pročitaju po mrežama, gde je istina daleko od realnosti. Taj lažni pritisak koji ne mogu da izdrže ni ljudi na najodgovornijim funkcijama nije na žalost mogao da izdrži ni jedan čovek kakav je Miloje, a sada i legenda kakav je Deki - stoji u saopštenju i dodaje se:

Vreme je da jednom za svagda raskrstimo sa virtuelnim svetom i da pokažemo šta je laž, a šta stvarnost. I ako je Deki legenda koju smo morali da "platimo" da bismo sutra bili pametniji, neka tako bude jer čovek je rastrgnut u poslednja tri dana, a u realnosti nijedan zvižduk se nije čuo to veče na stadionu, koji je jedino merilo. Zato hajde sutra za Dekija, za Pavkova, za sve naše junake, da se pojavimo i da pokažemo šta je realnost i da stavimo već jednom za svagda tačku na ove farse! Jedan je Stanković Dejan! Subota 20.30 časova. Za Zvezdu, Za Dekija, za igrače. Svi na stadion da pokažemo šta je stvarnost.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Podsetimo, Zvezda u subotu veče dočekuje Javor u okviru Superlige i na toj utakmici zvanično će, kao prvi trener kluba, debitovati Miloš Milojević koji iza sebe ima zanimljivu fudbalsku priču.

U nastavku možete pogledati i najbolje fotografije atmosfere na Marakani, tokom utakmice Zvezde i Makabija:

(Telegraf.rs)