Sanogo pričao o traumatičnom iskustvu iz Švajcarske

Sanogo pričao o traumatičnom iskustvu iz Švajcarske

Vezista Crvene zvezde Seku Sanogo bio je poslednji u nizu fudbalera srpskog šampiona koji su gostovali u emisiji "Zvezdin indirekt."

Tom prilikom navijači su imali prilike da momka iz Obale Slonovače upoznaju iz nekog sasvim drugačijeg ugla i tom prilikom su mogli da otkriju da je bio skeptičan po dolasku u Beograd, ali da sada pokušava da živi kao pravi Srbin.

Ni u jednom trenuku nisam zamišljao sebe u Beogradu. Kada su mi predložili da dođem, pomislio sam da će biti čudno zbog onoga što sam čuo o Srbiji, a na moje iznenađenje bilo je suprotno. Srbija je lepa zemlja, a Beograd je lep grad.

Kada je došlo vreme da se iz Obale Slonovače preseli u Evropu, kako se ne bi brinula, svojoj majci je rekao da ide u susednu zemlju. Tek kasnije saznala je da će njen sin igrati fudbal u Švajcarskoj. Ona do danas nije ogledala nijednu njegovu utakmicu, osim pet minuta duela protiv Milana, jer se plaši da neko ne povredi njenog sina.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ni za Sanoga odlazak u Evropu nije bio lak. Prvi put je u Švajcarskoj video sneg, a kako nije imao vozačku dozvolu na treninge je išao biciklom. Tako se dogodilo da se 40 minuta vozio biciklom oko svoje kuće jer je zbog snega nije prepoznao.

Kada sam krenuo u Švajcarskoj, bila je zima i samo sam želeo da se vratim kući. Nisam izašao iz svlačionice na prvom treningu. Trener je došao i rekao mi da treba da izađem i treniram, a ja sam poručio da ne želim jer je hladno.

- Nisam prepoznao gde živim, a kuća se nalazila pored stadiona. deset puta sam je obišao, da bih ušao u starački dom i tražio da mi pozovu taksi. Odbili su me jer živim pored, ali ja zbog zime nisam ništa mogao da vidim. Bilo je traumatično - rekao je Sanogo čiju zanimljivu životnu priču možete pogledati u videu ispod:

(Telegraf.rs)