Šakota zadovoljan zalaganjem svojih igrača u Barseloni!

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota istakao je nakon poraza od Barselone (82:86) da je njegov tim pružio maksimum usled kadrovskih problema


Crveno-beli bili su lišeni pomoći petorice igrača, ali su i sa skraćenim rosterom uspeli da odlično pariraju i umalo savladaju Barselonu.

Najpre, moram da čestitam Barseloni. Mislim da je ovo bila vrlo interesantna utakmica u kojoj su ljudi mogli da uživaju. Bila je napeta, a mi smo imali jedan problem - energiju igrača koje smo imali na raspolaganju.

- Naravno, imali smo mi šansu da ostvarimo bolji rezultat, da smo odigrali bolju odbranu na kraju, u ključnim momentima. Međutim, primili smo tada dve važne trojke, i to na kraju Barsinih napada - istakao je Šakota i dodao:

Nedostajala su mi petorica igrača, koja nisu ovde bila iz različitih načina. Imamo problem sa virusima, a dva, zapravo tri igrača su povređena, dok jedan ima problem sa vizom. To je razlog što nismo imali dovoljno igrača u rotaciji, i, naravno, logično da su momci na kraju bili umorni.A kada ste umorni, onda ne igrate dobru odbranu, niti pravite dobre odluke u napadu. To je moj utiska. Da budem iskren, Perperoglu je ovde doputovao samo da popuni sastav, jer smo imali desetoricu igrača na raspolaganju. On je počeo da trenira sa ekipom tek pre dva dana. Još nije spreman da nastupa, ali smo rešili da bude uz tim, da se zagreva, da putuje sa ekipom, to da. To je bio razlog što je bio sa nama - zaključio je Šakota.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Informer