SAGA JE KONAČNO GOTOVA! Argenitnac napušta Zvezdu, klubu ide 1.300.000 evra + 30%

Završen je još jedan transfer na Marakani, ovog puta izlazni

Grčki Aris i Crvena zvezda konačno su postigli dogovor u vezi sa transferom Argentinca Matea Garsije u grčki klub, to će mu biti i povratak u staro jato, i time će biti stavljena tačka na njegovu epizodu na Marakani.

Grčki mediji prenose da su dve strane pronašle kompromisno rešenje, Zvezdi će pripasti 1.3 miliona evra i 30 procenata od naredne prodaje argentinskog krilnog napadača. 

Isti izvori navode da je u toku razmena dokumentacije između dva kluba, stvar je dakle rešena, posao se privodi kraju, gotovo da je pitanje sata kada ćemo Garsiju videti u dresu Arisa.

Argentinac je, podsetimo, upravo iz solunskog kluba gde je igrao na pozajmici iz Las Palmasa, pojačao redove srpskog šampiona.  Sa Arisom će potpisati ugovor na četiri godine.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Navijačima Arisa je ostao u lepom sećanju, na 32 utakmice postigao je 11 golova, te se sa nestrpljenjem u Solunu čeka njegov povratak.

U Zvezdi je tek nagovestio potencijal, međutim na Marakani nije bio u planovima već neko vreme, postao je višak dolaskom Dejana Stankovića.

(Telegraf.rs)