SAGA JE GOTOVA! Crvena zvezda je ostala bez trenera

Zvezda mora da traži novog stratega

To bi bilo to što se tiče drugog mandata Dejana Radonjića u Zvezdi, jer je crnogorski trener dogovorio saradnju sa grčkim velikanom Panatinaikosom.

Radonjić je u društvu menadžera Miodraga Ražnatovića danas boravio u Atini gde je saslušao i prihvatio ponudu "Zelenih" da sedne na klupu jednog od najtofejnijih evropskih klubova, što je potvrdilo nekoliko grčkih medija, a to ujedno i znači da Crvena zvezda kreće u potragu za novim trenerom.

Crveno-beli odlaskom trenera, ali i okosnice tima poput Kalinića, Davidovca, Holinsa i Voltersa, sada kreću u rekonstrukciju ekipe.

Radonjić je napustio Mali Kalemegdan u velikom stilu, sa tri pehara i solidnim nastupima ekipe u Evroligi. Zvezda je svom najtrofejnijem treneru ponudila novi ugovor, ali su Atinjani ovog puta bili izdašniji da ga privole u svoju kuću.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Trofejni strateg nastavlja nisku trenera koji su u poslednjh 15 godina sedeli na klupi grčkog velikana, posle Željka Obradovića, Duška Ivanovića i Aleksandra Đorđevića.

U toku dana, navode grčka glasila, i Panatinaikos bi trebalo da se oglasi i potvrdi sporazum sa crnogorskim strategom kome će, ovo biti drugi inostrani angažman (ne računajući Zvezdu).

Pre Panatinaikosa, Radonjić je deo karijere proveo u minhenskom Bajernu.

(Telegraf.rs)