SADA JE SVE JASNO: Terzić javno izneo Zvezdine planove za budućnost! (FOTO)

Crvena zvezda i BATE Borisov su u proteklih par godina imali više međusobnih susreta, što na terenu, što za pregovaračkim stolom.
Ove zime intenzivni kontakti su ponovo uspostavljeni, a posle transfera Nemanje Milunovića iz BATE Borisova u Crvenu zvezdu, bez obeštećenja prošle nedelje, sada je u suprotnom smeru otišaoNemanja Milić, a Zvezda će od njegovog transfera prihodovati 300.000 evra, kako danas prenosi ''Sportski žurnal'', mada se juče pojavila informacija da će ta suma biti upola manja.

Preneli smo već da je sve praktično dogovoreno, ostaje još da Milić prođe lekarske preglede i da posao bude ozvaničen. Podsetimo, BATE je i letos nameravao da angažuje ovog igrača, ali tada nisu uspeli da se dogovore oko finansijskih uslova, posle čega je Milić pao u drugi plan u Crvenoj zvezdi, nije bio ni licenciran za mečeve u Ligi šampiona.


Očigledno, Belorusima to nije smetalo, bili su baš uporni i na kraju uspeli da ostvare svoju želju.


Međutim, izgleda da je i Zvezda i dalje uporna kada je Mirko Ivaniću pitanju!


Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je pre par dana poručio da Ivanić ove zime ''nije u kombinaciji'' i poručio da tokom januara najverovatnije više neće biti novih pojačanja, ali...

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u


Prema najnovijim informacijama, Zvezdin plan je da na leto krene u novu ''ofanzivu'' na Ivanića, jer je procena da će sadašnjih milion i po evra, koliko Belorusi traže za slobodu crnogorskog reprezentativca biti spušteno na oko milion, što bi crveno-belima bilo znatno prihvatljivije.


Uz to, Ivanić bi tek od leta bio zaista potreban srpskom šampionu, koji u ovom trenutku ima sasvim dovoljan broj igrača do kraja prolećnog dela sezone, tokom kojeg će Zvezda nastupati samo u domaćim takmičenjima.

Dakle, ipak nije gotovo, biće i leto zanimljivo na ''Marakani''.

SRBIJADANAS.COM